Hjemme-Massasje

Helse og velvære hjem til deg

Massasjebehandlinger

Velg mellom 8 eksklusive massasjebehandlinger. Samtlige av våre behandlinger kan skreddersys og tilpasses våre kunders ulike ønsker og behov.

Klassisk massasje

Tradisjonell svensk massasje har helsebringende effekt på alle, da den bruker enkle teknikker for å åpne lymfe- og blodsirkulasjonen som bidrar til å fjerne giftstoffer i kroppen. Behandlingen fjerner ubehag og ømhet i hele kroppen, samtidig som den gir en varig avslappende effekt.

Deep tissue massasje

Behandlingen er egnet for de med muskelplager og muskelsmerter. Dette er en hardere massasje, da den rettes mot bindevev og det dypere vevet i musklene. Terapeuten varmer opp musklene og jobber seg gradvis nedover i muskelmassen, slik at muskelknuter og anspenthet reduseres.

Aromaterapi

Naturmedisinsk behandlingsform med bruk av eteriske oljer. Dette er en terapeutisk behandling med helsebringende effekt, som har røtter flere tusen år tilbake i tid. Oljene som brukes har positiv effekt på huden og stimulerer sansene. Man oppnår en tilstand av dyp avslapning.

Hot Stone massasje

Len deg tilbake og nyt en eksklusiv massasje med varme vulkanske steiner. Steinene varmes opp til temperaturen kunden ønsker, dette bidrar til økt blodsirkulasjon og en følelse av velvære. En myk massasje som komplimenteres av varme steiner. Anbefales!

Rygg og nakke

Etter lange dager på jobb kan man oppleve stivhet og ømhet i rygg og nakke. Passer utmerket for personer som ikke nødvendigvis trenger en helkroppsmassasje, og kun ønsker å fokusere på nakke, skuldre, armer og rygg. Terapeuten kombinerer teknikker fra klassisk- og dyp vev massasje for å lindre plager i problemområdet.

Terapeutisk massasje

Spesielt tilpasset skader hvor mer enn en behandling kan være nødvendig. Dette kan være alle former for idrettsskader eller slitasjeskader, slik som kneskader, tennisalbue og skader etter ulykker. Terapeuten lager en utfyllende plan for behandlingene med mål om å forbedre tilstanden. Behandlingen varierer etter behov, for å sikre best mulig resultat.

Idrettsmassasje

Behandlingens intensivitet og fokusområde vil variere etter kundens spesifikke behov. Denne behandlingen passer til de aller fleste, ikke bare idrettsutøvere da den vil lindre belastningsskader forårsaket av ensidig bevegelse i hverdag eller jobb. Behandlinger er også super før trening eller konkurranse da den vil hjelpe musklene å yte optimalt. Massasjen virker forebyggende på strekk og kramper i muskulaturen.

Gravidmassasje

Under graviditet er det vanlig med vektøkning og væskeoppsamling, dette kan føre til plager i rygg og bekken, og generell stivhet i kroppen. Denne behandlingen er en klassisk massasje med trygge, økologiske produkter og eget utstyr tilegnet gravide. Behandlingen øker sirkulasjonen slik at plagene væskeoppsamlingen medfører lindres, og smerter i rygg og bekken avtar. Kan benyttes etter første trimester.

Tilleggsbehandlinger

Varme steiner

Steinene bidrar til raskere oppvarming av musklene, og gir økt effekt av massasjen som velges. Denne tilleggsbehandlingen flettes inn i ønsket hovedbehandling. Passer utmerket til alle våre massasjebehandlinger.

Ansiktsmassasje

Massasjen virker forebyggende på tidlige rynker, øker blodsirkulasjonen og løser opp spenninger. Man oppnår også positive effekter på ansiktshud, da massasjen bidrar til å stimulere den naturlige kollagen produksjonen.

 

Sjokolademassasje Anti-cellulitt massasje Gjørmemassasje Fotsoneterapi

 

© Hjemme-Massasje AS